“ Wij zijn uw receptioniste op afstand."

Secretarieel

Of het nu gaat om uw agendabeheer, het notuleren van een vergadering of het beantwoorden van uw telefoon: een secretaresse moet discreet en betrouwbaar te werk gaan. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij allround secretariële diensten voor het MKB, de overheid en non-profit organisaties. Heeft u incidenteel, op projectbasis of op vaste momenten een (externe) secretaresse nodig? Ons team professionals staat voor u klaar.

In de ideale wereld bent u altijd goed bereikbaar voor uw klanten en leveranciers, maar helaas is dat in werkelijkheid vaak niet haalbaar.

Tijdens uw afwezigheid (vakanties, vergaderingen, noem het op) of wanneer u simpelweg ongestoord wilt werken, beantwoordt en rapporteert de telefoniste van BIMS de voor u binnenkomende gesprekken direct met uw eigen (bedrijfs-)naam. Vriendelijk, opgewekt en in keurig Nederlands.

Daarnaast is het mogelijk om uw (hoofd-)nummer altijd bij BIMS binnen te laten komen. BIMS functioneert dan als uw receptioniste, die telefoontjes vervolgens gericht doorschakelt naar u of uw collega(‘s) of we nemen een duidelijke boodschap aan. Buiten kantoortijden kan gebruik worden gemaakt van een gepersonaliseerde voicemail waarvan de inhoud op de ochtend van de volgende werkdag wordt afgeluisterd en gerapporteerd.

De telefoon wordt bij BIMS beantwoord door een klein, vast team van telefonistes in ons eigen kantoor. Zij zijn uw visitekaartje en uw loket: vriendelijk, persoonlijk en betrokken. Niet te vergelijken, dus, met het onpersoonlijke van een callcenter. Onze handelwijze is overeenkomstig uw wensen en flexibel: u bepaalt wat voor u het beste werkt. Altijd. 

 

Secretarieel

Besprekingen waarbij meerdere partijen aanschuiven, moeten zorgvuldig en discreet worden genotuleerd en het verslag moet tijdig bij de belanghebbende(n) worden aangeboden. 

Meer weten?

Secretarieel

Time is money. Sterker nog, tijd is goud waard. Hoe kan het dan zijn dat het efficiënt plannen van de agenda vaak het ongewenste, ondergeschoven kindje van een bedrijf is?

Meer weten?

Secretarieel

Teksten opstellen, redigeren of vertalen, dat is ons op het lijf geschreven. Niets is zo (onnodig) slordig en onprofessioneel als taalfouten in een rapportage, een brochure, een webtekst of bijvoorbeeld op een menukaart.

Meer weten?

Secretarieel
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?