"Hulp nodig bij uw administratie?"

full

Administratie

Een goede en gezonde bedrijfsvoering is voor een groot deel afhankelijk van het gestructureerd en eenduidig vastleggen van (financiële) gegevens.

Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak zorgt al jaren voor tevreden klanten die kunnen genieten van een goede nachtrust omdat wij de administratieve zorgen op ons nemen. Ons trouwe klantenbestand is het bewijs: BIMS is een vakkundige en discrete partner voor uw financiële administratie.

Het versturen van correcte verkoopfacturen is een secuur werkje op zich, het proces daarna is echter minstens zo belangrijk: het beantwoorden van inhoudelijke vragen van debiteuren, het verzenden van betalingsherinneringen, het aanmaken van creditnota’s…

Daarnaast moet de inkoopadministratie natuurlijk een kloppend geheel vormen en inkomsten en uitgaven goed in de boekhouding worden opgenomen. In het drukke zakenleven valt het verzamelen c.q. inboeken van bonnetjes nogal eens tussen wal en schip en op die manier dreigt u (privé voorgeschoten) geld of terug te vorderen BTW mis te lopen: eeuwig zonde!

Gelukkig maakt BIMS onder meer gebruik van een handige tool waarmee u snel en eenvoudig foto’s van bonnetjes kunt uploaden en direct aan een declaratie kunt koppelen.

Wij staan voor u klaar om ook úw in- en verkoopadministratie te stroomlijnen.

 

vrijstaand

Met behulp van de modernste online software maken wij uw financiële administratie helder en inzichtelijk.

Meer weten?

Huib

Uw personeelsbestand, groot of klein, is de motor van uw bedrijf. Als uw personeel weet dat u uw zaakjes prima op orde heeft, dan geeft dat rust en motivatie. 

Meer weten?

twst

De Belastingdienst maakt het misschien niet leuker, maar BIMS maakt het u zeker wel makkelijker. 

 
Meer weten?

as
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?