"Zoekt u een postbus in Amsterdam of op Schiphol?"

Operationeel

De dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf kan alleen soepel verlopen als de uitvoerende processen effectief en efficiënt zijn geregeld. Ervoor zorgen dat er geen post kwijt raakt, een boeket laten bezorgen voor een jarig personeelslid of het plannen van leveringen: het is te allen tijde belangrijk om de details niet uit het oog te verliezen. BIMS ondersteunt u graag met alle vitale details, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Heeft u geen fysiek kantoor of ontvangt u liever geen bedrijfscorrespondentie op uw huis- of bezoekadres? Krijg dan voor een voordelig tarief uw eigen postbusservice, met een postbusnummer in Amsterdam of op Amsterdam Airport Schiphol, beide klinkende namen in de (inter)nationale zakenwereld. Dát staat groots!

Wij ontvangen en verwerken uw post al naar gelang uw wensen. BIMS kan uw ingekomen zakelijke post openen, screenen op urgentie, scannen, opslaan (digitaal en/of fysiek) en verwerken. Desgewenst sturen wij uw post ongeopend door. BIMS is uw receptie, dus u mag het zeggen.

 

Operationeel

Het bijhouden van bestellingen en leveringen of het begeleiden van het totale administratieve stuk van een transportproces is niet iets wat u gemakkelijk uit handen geeft. 

Meer weten?

Operationeel

Heeft u, al dan niet periodiek, een adres nodig waar formulieren, handleidingen en dergelijke kunnen worden af- of uitgegeven? BIMS is uw rechterhand voor het uitvoeren van dit soort - vaak tijdrovende - projecten. 

Meer weten?

 

Operationeel Mieke

Voor elk personeelslid een up to date en georganiseerd online personeelsdossier (in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens), waarin contracten en formulieren terug zijn te vinden, dat werkt het beste voor alle partijen. 

Meer weten?

 

Operationeel
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?