Team

Wij zijn BAS; uw Business Assistant!

 

Over Bims

Business Infrastructure Management Schiphol, kortweg BIMS, is een all-round zakelijke dienstverlener met een vestiging aan de rand van het altijd bruisende Schiphol.

De zakelijke infrastructuur, de Business Infrastructure, betreft al de processen en handelingen die nodig zijn rondom de kernactiviteiten, de Core Business, van een onderneming. In de praktijk betreft dit veelal administratieve, secretariële en receptiewerkzaamheden, maar ook bijvoorbeeld het uitvoeren van  tijdelijke en doorlopende projecten.  

Bij BIMS staat de klant centraal. Wij zijn er voor ú, wij nemen uw zakelijke “rompslomp” op ons bordje, regelen het en denken mee. Uw sore business is onze core business. Zodoende kunt u zich 100% bezighouden met waar het voor u écht om draait: het ondernemen.

 

Team

Het team van BIMS bestaat uit een werklustige groep professionals van zowel frisse jonge krachten als door de wol geverfde vakmensen. We hebben allemaal onze eigen specialiteit met als overkoepelend kenmerk dat wij allen in hart en nieren dienstverleners zijn, die pas tevreden zijn als u dat ook bent.

 


Huib

Ik ben Huib

“Snel en accuraat werken zijn mijn drijfveren. Daarnaast pleit ik ervoor om bedrijfsprocessen zo simpel mogelijk te houden, daar plukt iedereen de vruchten van.”


Annelies

Ik ben Annelies

“Met plezier beheer ik de personeelsdossiers van onze klanten, zowel de administratie als de bijbehorende regelgeving en verzekeringen. Verder ontmoet ik graag potentiële klanten: ik drink graag eens een kop koffie met u!”

 


Tahir

Ik ben Tahir

“Rapportages, aangiftes en fiscaal advies, ik sta altijd klaar voor de klant. Sinds het begin ben ik betrokken bij BIMS en ik ken de klanten dan ook door en door.”


Margreet

Ik ben Margreet

“Secuur en met oog voor detail, zo beschrijven onze klanten mij. Een correcte salarisadministratie, geordende boekhouding en punctueel de betalingen uitvoeren, daarmee maak ik mezelf èn de klanten blij; een win-win situatie.”


Vincent

Ik ben Vincent

“Het voorbereiden van foutloze jaarverslagen en sparren over de juiste oplossingen voor verschillende klanten: daar doe ik het voor!”


Geert

Ik ben Geert

"Jarenlange ervaring in Facility Management ( CFM, CFMJ ) heeft ervoor gezorgd dat ik zeer serviceminded ben en zowel klant-  als doelgericht te werk ga. Door mijn helikopter-view zie ik snel waar de hiaten zitten in bedrijfsprocessen; ik help klanten graag daarin meer structuur te brengen."


Mieke

Ik ben Mieke

“De puntjes op de spreekwoordelijke i zetten, daar blink ik in uit. Secretarieel werk, inclusief het beheer van agenda’s van diverse DGA en MT klanten, is dan ook een kolfje naar mijn hand. Taal en tekst in allerlei vormen zijn mijn specialiteit.”

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?