“Hulp nodig bij uw secretariële zaken?”

Secretarieel

Of het nu gaat om uw agendabeheer, het notuleren van een vergadering of het beantwoorden van uw telefoon: een secretaresse moet discreet en betrouwbaar te werk gaan. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij allround secretariële diensten voor het MKB, de overheid en non-profit organisaties. Heeft u incidenteel, op projectbasis of op vaste momenten een (externe) secretaresse nodig? Ons team professionals staat voor u klaar.

Time is money. Sterker nog, tijd is goud waard. Hoe kan het dan zijn dat het efficiënt plannen van de agenda vaak het ongewenste, ondergeschoven kindje van een bedrijf is? Het beheren van een agenda is een vak apart. Daarbij kost het contact leggen met de juiste persoon, het nabellen en het uiteindelijk vastleggen en communiceren van een afspraak veel doorzettingsvermogen en tijd. BIMS beheert de agenda’s van ZZP’ers, managers en CEO’s. Is deze tijdbesparing ook iets voor u? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en voorkeuren door te nemen. 

 

Secretarieel

In de ideale wereld bent u altijd goed bereikbaar voor uw klanten en leveranciers, maar helaas is dat in werkelijkheid vaak niet haalbaar. Bims helpt u graag.

Meer weten?

Secretarieel

Besprekingen waarbij meerdere partijen aanschuiven, moeten zorgvuldig en discreet worden genotuleerd en het verslag moet tijdig bij de belanghebbende(n) worden aangeboden. 

Meer weten?

Secretarieel

Teksten opstellen, redigeren of vertalen, dat is ons op het lijf geschreven. Niets is zo (onnodig) slordig en onprofessioneel als taalfouten in een rapportage, een brochure, een webtekst of bijvoorbeeld op een menukaart.

Meer weten?

Secretarieel
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?